Студпортал - сайт студентов о высшем образовании и студенческой жизни, студенческий форум, онлайн тесты для студентов.
Banner_1

Международный фестиваль дизайна и рекламы

ZyXeLinUA

Студент
Сообщения: 2
Репутация 0
Странник
#1
  09.02.2009          
14,15 мая 2009 года в Киеве состоится Международный фестиваль дизайна и рекламы „Молодые дизайнеры навстречу Евро-2012”.
Это образовательно-конкурсное мероприятие, который объединяет творческие достижения студентов направления подготовки „Дизайн”, специализаций „Дизайн одежды”, „Графический дизайн и реклама”, „Дизайн среды (интерьера, ландшафта)”. Главной целью фестиваля является раскрытие творческого профессионального потенциала будущих дизайнеров.
Дизайнерские решения должны быть направлены на праздничное проведение и привлекательное обустройство событий, связанных с организацией Евро-2012. Приглашаем к участию в Фестивале студентов Вашего учебного заведения с лучшими работами. Участие в Фестивале является бесплатным. Работы участников будут размещены в каталоге Фестиваля..
Детальные условия на сайте.
http-ссылка[URL=http://www.picatom.com/index.php][/URL]

Oughtem

Администратор
Сообщения: 466
Репутация 13
Реаниматор
#2
  11.02.2009          
Участие то бесплатное, а как на счёт оплаты?

ZyXeLinUA

Студент
Сообщения: 2
Репутация 0
Странник
#3
  03.04.2009          
Відкрита web-конференція присвячена ІІ Міжнародному фестивалю молодих дизайнерів

6 квітня 2009 року о 14.00 відбудеться відкрита он-лайн конференція присв’ячена ІІ Міжнародному фестивалю молодих дизайнерів.
У прес-конференції візьмуть участь :
Михайло Поплавський – ректор КНУКіМ
Катерина Гамалія – член журі Міжнародного фестивалю дизайну та реклами
Вадим Абизов – директор Інституту дизайну та реклами, професор, доктор архітектури
Ірина Гардапхадзе – професор КНУКіМ
Наталка Подгорна – гран-призер минулорічного фестивалю дизайну
Олексій Якушев – координатор Міжнародного фестивалю дизайну та реклами
Лілія Пустовіт – дизайнер одягу

До участі запрошуються представники ЗМІ. Акредитація за телефонами:529-98-46 або 593-39-39

Результати проведення попередньої прес-конференції показали, що головною метою фестивалю є розкриття творчого й професійного потенціалу майбутніх дизайнерів, а також студентів напрямку підготовки "Дизайн", спеціалізацій "Дизайн одягу", "Графічний дизайн і реклама", "Дизайн середовища" (інтер'єру, ландшафту). Цього року дизайнерські рішення мають бути спрямовані на тематичне оформлення, святкове проведення та розробку фірмового стилю України під час організації чемпіонату з футболу "Євро-2012". Саме тому гасло цьогорічного фестивалю - "Молоді дизайнери назустріч Євро-2012", пояснив М.Поплавський.
Участь у фестивалі безкоштовна, наголосив ректор, зазначивши, що до участi у фестивалі запрошуються випускники шкіл, які планують вступати на дизайнерські спеціалізації та студенти навчальних закладів дизайнерських спеціалізацій.
Основні тематичні номінації фестивалю: "Графічний дизайн та реклама" (Фірмовий стиль Євро-2012, упаковка товарів та виробів до Євро-2012", тематичний календар "Україна зустрічає"), "Дизайн одягу" (конкурс одного плаття, конкурс колекції (фірмовий стиль Євро 2012 - одяг, аксесуари, спортивний одяг та ін.) та дизайн середовища (святкове оформлення та благоустрій міського середовища, малі архітектурні форми та трансформативні об'єкти, тощо).
У рамках фестивалю пройдуть майстер-класи, науково-практична конференція та відкрита прес-конференція за підсумками роботи фестивалю, а проведення конкурсів та фінал завершаться урочистою церемонією нагородження переможців та святковим концертом.
До журі фестивалю залучені провідні майстри України, Росії, Бельгії, Франції в сфері дизайну одягу, інтер'єру, ландшафту, графіки, реклами та поліграфії. Окрім того, організатори цього заходу сподіваються на участь у ньому молоді із країн СНД, Європи й світу. Свою участь вже підтвердили студенти з Польщі, Росії, Молдови та країн Прибалтики.
Преміями фестивалю стануть Гран-прі за кращий проект з кожної спеціалізації - стажування у європейських відомих дизайнерів з отриманням сертифікату; 1,2,3 премії у кожній номінації, пообіцяв ректор КНУКіМ.
Відповідаючи на запитання журналістів про перспекиви реалізації представлених на фестивалі проектів, Михайло Поплавський висловив переконання, що 50%-60% з них будуть використані при організації Євро-2012. М.М.Поплавський запевнив, що необхідні пропозиці будуть надіслані уряду й комітету з проведення чемпіонату.

Julia13

Студент
Сообщения: 2
Репутация 0
Странник
#4
  19.07.2010          
Круто!

Кстати, мне хорошо отзывались об Институте рекламы!
Подруга там на 2-ом курсе, говорити очень качественное образование, с уклоном на практику!
Кто-то что-то слышал, собырается туда?)
делитесь, будем дружить...;)

rebekashmurova

Студент
Сообщения: 21
Репутация 0
Странник
#5
  04.12.2010          
жаль я так и не попал тогда на этот фестиваль, хоть и работаю в этой сфере...
Спонсор: